Program

Puslinge/Tumlinge Program

Mandage kl. 16.00-17.45 (puslinge 5-7 år, tumlinge 7-9 år)

Vi mødes hver mandag klokken 16.00-17.45 ved kredshuset. Husk altid at have udetøj med til FDF. Hvis solen skinner, og det er dejligt varmt, kan vi sagtens finde på at lave vandplaskeri, så der kan badetøj være en god ide. Hvis der falder sne i vintermånederne, kan vi godt finde på at lave mødet om til kælkeaften, så husk din kælk, hvis der er sne.


JANUAR

9/1: Bemærk det er en onsdag. Vi skyder det nye FDF-år i gang med den årlige nytårsgudstjeneste ved Silkeborg Kirke sammen med byens andre spejdere og FDF’ere. Vi mødes kl. 18.00 på parkeringspladsen på Godthåbsvej. Herfra går vi med fakler til Silkeborg kirke. Aftenen er for hele familien. Godt nytår!

13/1: Giv den gas i mørket!

20/1: AAAV, jeg har slået min finger!

27/1: HJÆÆÆLP, jeg har slået mig


FEBRUAR

4/2: Noget af det sjoveste er at slå andres rekorder. Derfor skal vi se, hvor mange børne rekorder vi kan nå at slå til et puslinge/tumlingemøde. Du må gerne læse Børnenes Rekordbog fra ende til anden og finde en sjov rekord vi kan slå.

11/2: Så er det tid til ski, snemænd, varm kakao, luffer, kælketure og andet godt. Vi holder vinterferie, men vi ses i næste uge.

18/2: I dag er det …… fødselsdag, hurra, hurra, hurra ? Vi holder en omvendt fødselsdag, så dem der kommer med som gæst får ikke chokolade og kage til. Du skal ikke have gaver med, men tag til gengæld dit festlige humør omvendt på.

25/2: Vi får traditionen tro besøg af Karavanen fra Folkekirkens Nødhjælp. De plejer at have en masse sjove lege med, og måske skal vi høre fortællinger om deres oplevelser ude i den store verden.


MARTS

4/3: Den store fastelavnsfest sker i dag. Kom meget gerne udklædt. Der er sikkert præmier til den skøreste, sjoveste, mærkeligste, grimmeste, fineste, eneste og mystiske. Katten skal ud af tønden udenfor, og måske er vi så heldige at få en fastelavnsbolle.

11/3: Så er det tid til MGP igen. Måske har du øvet dig på alle de nye sange. I hvert fald skal vi pynte fint op og holde en rigtig MGP disko fest, så tag danseskoene på og tag rigeligt med gelé i håret.

18/3: Lige om snart er der familielejr, og derfor skal vi i fortræning, så vi har helt styr på, hvad man egentligt foretager sig, når man er på lejr. Helt uundværlig er en sovepose, så den skal du tage med i dag.

22/3-23/3: Familieweekend i Vranum Bakkehus. Der kommer mere information om denne weekendtur, men sæt et stort kryds i kalenderen, for det bliver mega hyggeligt.

25/3: Pyyyhhh, så trænger vi godt nok til at slappe af ovenpå weekendens strabadser. Så derfor kan du give dine ledere massage og fodbad i dag. Måske ser vi en film eller sover en eftermiddagslur i seniorernes sofa – det må I bare ikke sige højt til dem ?


APRIL

1/4: Aprilsnar. Kom hvis du kan klare noget løgn og latin.

8/4: Vi skal lege Lille Nørder og finde vores indre påskehare frem, og hvem ved om der har gemt sig et enkelt påskeæg i kredshusets påskehave?

15/4: Spis nu ikke for mange påskeæg i din påskeferie. Vi ses først igen efter ferien.

22/4: Stop så med at spise påskeæg blev der sagt. Du har sikkert allerede mavepine. Vi ses på mandag, hvor du kan få gang i kroppen igen.

29/4: Så er det vist på tide at komme i gang igen efter påsken. Og der findes ikke bedre måder end at holde et farmer OL. Så forbered dig på landmands discipliner på OL-manér.


MAJ

6/5: Vi elsker at tage mærker til skjorten, så nu går vi helt amok. Vi skal tage 3 mærker på 3 dage. Der bliver noget med kristendom, økologi og affaldssortering samt pindesnitning og båltænding.

13/5: 3 mærker på 3 dage fortsætter…

20/5: 3 mærker på 3 dage. Sidste gang i dag, og så kan vi alle få 3 mærker til skjorten.

27/5: Som afslutning på vores økologi tema, skal vi besøge en økologisk gård. Det kommer der mere information om, for vi får brug for hjælp til kørsel fra nogle forældre.


JUNI

3/6: Hvad skete der egentligt dengang verden blev skabt? Det skal vi blive lidt klogere på i dag til det store skabelsesløb. Men husk, at man ikke må skabe sig.

10/6: Så holder vi lige pinseferie inden den store sæsonafslutning næste gang.

17/6: Der er fælles sæsonafslutning for hele kredsen. Tag hele familien med denne dag. Der kommer mere information om dagen. Men sæt allerede nu kryds fra kl. 17-19.

30/6: Sommerlejr på Møgelø er det bedste i verden, og den starter i dag ? ? ? Det har vi glædet os til helt siden sidste år. Vi håber at I alle kan komme med.

Bedste sommerhilsner fra dine ledere og hjælpeleder:

Britta (25325837)
Alice (20891049)
Jacob
Johanne