Program

Puslinge/Tumlinge Program

Mandage kl. 16.00-17.30 (Puslinge 5-7 år, Tumlinge 7-9 år)

Vi mødes hver mandag i kredshuset på Platanvej kl. 16.00-17.30, hvis ikke andet står anført i programmet. Om sommeren kan vi godt finde på at aflyse programmet og lave vandpjask, hvis vejret er super godt. Og om vinteren kan vi kælke, hvis der er sne. Vi plejer lige at skrive en besked på vores facebookside, hvis man skal have badetøj eller kælk med.

Husk generelt ALTID at have udetøj med efter vejret.

FØRSTE HALVÅR 2024


JANUAR

8/1: Vi holder nytårskur, så det er på med det stiveste puds man har! Der bliver lavet flotte drinks og hygget mindst lige så godt som til Dronningens Nytårstaffel.

10/1: Nytårsgudstjeneste i Silkeborg Kirke. Bemærk det er en onsdag. Det er et fællesarrangement for hele familien. Se mere information på Facebook.

15/1: Vi finder vores indre spillefugl frem og hygger med alle mulige forskellige brætspil. Måske nogle af børnene har et yndlingsspil de har lyst til at tage med og lære de andre at spille?

22/1: Vi lærer at lave vores egne stearinlys og andre ting af stearin.

29/1: Vi omdanner kredshuset til en biograf, og sætter en god alderssvarende film op på det store lærred. Imens bliver der selvfølgelig hygget med lidt guf.


FENRUAR

5/2: Fastelavn, er mit navn! Hvem har eller kan lave den flotteste, sjoveste eller skøreste udklædning?

12/2: Vinterferie, så ingen FDF i dag.

19/2: Vi tager musikmærket, hvor der både skal synges og spilles!

26/2: Vi mødes på Gødvad Efterskole (Stavangervej 2), hvor vi tager klatremærket. Vi klatrer indendørs, men der kan være andre aktiviteter udendørs.


MARTS

4/3: Slikmærket: Besøg Candynavia.
Vi mødes ved Candynavia  (Bavnehøjvej 22), hvor vi får en rundvisning på fabrikken og ser hvad de laver og hvordan tingene fungerer. Måske er vi også så heldige, at der bliver budt på en lille smagsprøve?

11/3: Vi er i det kreative hjørne og bygger vores egne fantasidyr, så vi kan få et fantastisk fantasimærke til skjorten.

18/3: Vi er i det kreative hjørne og bygger vores egne fantasidyr. Derudover er det jo snart påske, så vi skal på jagt efter chokoladeæg og lave andre påske-relaterede aktiviteter.

25/3: Påskeferie, spis nu ikke for meget chokolade.


APRIL

1/4: Påskeferien er stadig ikke slut. Men vi ses på mandag.

5-7/4: Møgelø rengøring. Der kommer mere information ud om dette, men sæt meget gerne kryds i kalenderen.

8/4: Kan du kaste med to terninger og slå 25? Eller hvad med 14,5? Vi tester evnerne af med det store terningeløb.

15/4: Vi lærer at lave bålmad.

22/4: Vi ruller og ruller, og triller helt op på skaterbanen. Husk beskyttelsesudstyr og hjelm. Og så selvfølgelig noget med hjul under.

29/4: Vi bygger vores egne papkassehuse.


MAJ 

6/5: Vi bygger vores egne papkassehuse. Måske kan vi lave en hel by.

13/5: Vi tager sejladsmærket  ved at bygge “baner” til både med tagrender og andre materialer. Hvor lang kan banen mon blive?

20/5: Pinse, så ingen FDF i dag.

27/5: Vi gør vores cykler superflotte og udsmykker dem med en masse bling-bling, så de er klar til Silkeborgs svar på Tour de France dagen efter! Du må gerne tage cyklen med, og ellers får du pynt med hjem, som kan sættes på cyklen.

28/5: TIRSDAG – Cykelsponsorløb. Der kommer mere information om dette arrangement.


JUNI

3/6: Vi besøger sommerlejrøen, Møgelø i Julsø. Bemærk, at vi mødes på Havnen kl 16 og hentes samme sted kl 17.30. Havnen har adressen:  Møgeløvej 13, 8600 Silkeborg.

10/6: Sæsonafslutning, som er en fælles aften for hele kredsen. Der kommer mere information om dette arrangement.

30 juni-5. juli Sommerlejr på Møgelø

 

Bedste hilsner fra dine ledere:

Halfdan
Anders
Benjamin
Alice
Marianne
Jesper
Benjamin Søgaard