Program

Puslinge/Tumlinge Program

Mandage kl. 16.00-17.30 (Puslinge 5-7 år, Tumlinge 7-9 år)

Vi mødes hver mandag i kredshuset på Platanvej kl. 16.00-17.30, hvis ikke andet står anført i programmet. Om sommeren kan vi godt finde på at aflyse programmet og lave vandpjask, hvis vejret er super godt. Og om vinteren kan vi kælke, hvis der er sne. Vi plejer lige at skrive en besked på vores facebookside, hvis man skal have badetøj eller kælk med.

Husk generelt ALTID at have udetøj med efter vejret.

ANDET HALVÅR 2023


August

13/8: Sæsonopstart. Vi mødes ved kredshuset kl. 14-16

21/8: Jubiiii, så er sommerferien endelig slut, og vi er klar til at starte en ny FDF sæson. Vi har glædet os helt vildt til at se jer. I dag skal vi på natur-bingo-jagt og bage snobrød over bål.

28/8: Vi laver cirkus! Måske kan du jonglere eller trylle? Måske kan du drikke et glas vand imens, du står på hovedet? Måske kender du en cirkus-sang eller et godt klovnenummer? Vi glæder os til at lave cirkus sammen til FDF.


SEPTEMBER

4/9: Vi laver endnu mere cirkus (og popcorn over bål)! Og får et mærke til skjorten.

11/9: I dag gælder det om at have de gode gå-sko på, for vi skal ud at sælge lodsedler. Husk meget gerne din FDF-skjorte, så man kan se, hvor vi kommer fra. Vi slutter af med lidt aftensmad, når I kommer tilbage fra ruterne. Bemærk at vi i aften mødes kl. 17.00-19.00

18/9: Søde, saftige æbler giver sødt og saftigt æblesaft. Kan du mon gætte, hvad vi skal i dag? Du må meget gerne medbringe æbler fra din have, eller fra naboens have. Og så er det en god ide at tage en flaske med, så du kan smage på den søde saft.

25/9: Vi besøger en kirke. Har du været i en kirke før? Ved du, hvad en døbefont er – og om en orgelpibe er noget, man kan ryge på? Vi får kirkemærket til skjorten.


OKTOBER

1/10: BUSK-gudstjeneste (information om sted følger)

2/10: I dag skal vi lave mad over bål. Vi forbereder en dejlig hovedret. Der skal vaskes, skrælles, snittes og kokkereres!

9/10: Vi laver mad over bål. Denne gang laver vi en dessert! Kan man mon stege en is?

16/10: EFTERÅRSFERIE

23/10: I dag skal vi tage et mærke: nemlig vandremærket. Husk de gode vandresko og gør dig klar til en hyggelig gåtur.

30/10: Uuuuuhhhhhh, så er det ved at være uhyggetid i Danmark, men hvem siger at man ikke kan hygge sig imens? Vi lader op til halloween med hyggelige uhyggeting. Medbring et syltetøjsglas! Kom gerne udklædt, hvis du har lyst.


NOVEMBER

6/11: Fællessang for alle FDF’ere i Silkeborg 2.

13/11: I dag kan du opleve flere forskellige ting til FDF. Det er noget, som dufter, smager, lyder godt, ser yndigt ud og noget som er hemmeligt.

17.-18/11: Så blev det endelig tid til en FDF-overnatning. Vi skal sove i kredshuset og hygge, spise, lege, fortælle vittigheder og meget andet. Der kommer mere information omkring overnatningen, men sæt allerede nu et kæmpe kryds i kalenderen.

20/11: Vi (h)juler lidt videre og forbereder os på FDF’s julemarked den kommende søndag.

26/11: JULEMARKED. Så blev det julestuesøndag, og der kommer til at ske en masse hyggelige juleting. Der kommer mere information ud om tidspunkt osv.

27/11: Vi giver den gas i Silkeborg højskoles gymnastiksal. Husk tøj du kan bevæge dig i. Mødested og afhentning: kredshuset.


DECEMBER

4/12: Juleafslutning med konkurrencer og hygge.


JANUAR

10/1: Nytårsgudstjeneste

Rigtig glædelig jul og godt nytår til alle jer fra alle os ledere. Vi glæder os til at se jer igen i det nye år.

Bedste hilsner fra dine ledere:

Malte
Halfdan
Benjamin
Elias
Frederik
Marianne
Jesper
Benjamin Søgaard